Извънредни новини
Mail Instagram Pinterest RSS
Меню

Още една причина да внимавате с ракията!

 Бяхме направили много вкусни фетучини със сос песто, маслини, препържена шунка, домати и микс от пресни манатарки, сърнели и печурки. За повече плътност добавихме по моя идея натрошен Roquefort. Сигурно мислите, че на това ястие се съчетава перфектно с   десерни вина (от района на Сотерн-Франция,Токай-Унгария.......),както и с по-ароматни вина от сорта Мускат, но и гроздовата ракия ни вървеше перфектно. С брат ми не се бяхме виждали от две - три седмици, жените ги нямаше и основен приоритет за нас се превърна гледането на футбол, онлайн залагания, покер, алкохол и подобни … „скучни мъжки занимания”. На третата ракия, заложих ALL IN на 5 и 9 и очаквано загубих. Тогава брат ми реши, че не ставам за покерджия трябва да ме зариби с новата си страст NEOBUX.


-          Въвеждаш си потребителско име, парола и имейл адрес. Има 2 места, където попълваш имейл адрес, веднъж за да получаваш информация за сайта и 2ри, към който след това ще си направиш PayPal, за да получаваш заработените си пари. В края на регистрацията ще ти излезе прозорче, в което да въведеш код за потвърждение, който ще ти бъде изпратен на имейл адреса. Не затваряй прозорчето, където трябва да въведеш този код! След като го copy-pasteнеш от имейла си и го въведеш, отиваш и се логваш. На мястото, където пише 2ра парола не слагай нищо, защото все още нямаш такава. След като се регистрираш отиваш на Viewadvertisements и цъкаш на рекламките като изчакваш да се заредят, преди да затвориш прозорчето и да отвориш следващата рекламка -
 Обясняваше ми като на индианец  - естествено, че знаех как да се направя регистрация и акаунт.
-          О стига брат не ме закачай на поредната интернет пирамида.
Тогава той ми разясни схемата – „ Със сигурност си се питал защо пък някой ще ти плаща, за да цъкаш на реклами? Представи си, че компанията Х иска да рекламира продукта си и обещава на даден сайт (в този случай NEOBUX) да им дава по 2 цента за всеки човек, който гледа тази реклама през техния сайт.NEOBUX ти дава след това 1цент, за да гледаш тази реклама в рамките на 30секунди, след това можеш да затвориш прозорчето. Така накрая и ти, иNEOBUX и Х имате полза”.
Разбира се докато ми ги разправяше тия видях нагледно как става.
-          Е, по 4 цента на ден това е смешно за 1000 години ще спечеля 14 600 $- му казах -нямам толкова време и търпение.
-          Точно тук идва веселата част, бе брато, както винаги си скептик. След като направиш 30 дни и 100 клика получаваш референтен линк и всички които се регистрират през него ти носят печалба с всеки клик. Има смисъл. Пък и нищо не губиш.
-          Да бе нищо, това си е загуба на време.

П. П Да ви кажа съм зарибен. И се опитвам да ви зарибя и вас да дано изкарам някой лев, ако стане ще ви кажа, ако не след 1000 години ще имам някоя кинта. Гледам, че имат и някакви програми за ъпгрейди, но за сега няма да им давам нито стотинка. Ако имате въпроси питайте. Ако се регистрирате без референтен линк ще ви използват от сайта, като наемен рефенал.
 
J

0 коментара:

Публикуване на коментар