Извънредни новини
Mail Instagram Pinterest RSS
Меню

Neobux – пари от интернет или измама?

Захванах се с  един PTC pay to click)  сайт. Обяснявам на кратко. Това са сайтове, които ти плащат да цъкаш върху реклами. Рекламодателите плащат на сайта за да предизвика трафик, а сайта плаща на вас за да правите посещения.
Обещах на приятели да разясня. Измама, или начин за печалба от интернет са тези сайтове и конкретно  NEOBUX? Ще ви представя фактите от моята гледна точка.
За 2 месеца съм спечелил 4.8 долара. Първия месец не можеш да спечелиш повече от 1$. След като цъкаш цял месец 100 клика върху реклами можеш да разпространяваш референтен линк. Когато някой се регистрира през него става твой реферал. От всеки клик на твоите реферали печелиш 0.005 (половин цент), или по два цента на ден от човек. Уловката е, че първоначално не можеш да имаш повече от 30 реферала, но впоследствие се увеличават, не зная на какъв принцип. Та общо взето над 15$ месечно е много трудно да се печелят, да не кажа невъзможно. Поне за сега са такива сметките ми. Ако успея да събера 30 реферала си струва да отделям 2 мин. дневно да цъкам върху рекламите. Така или иначе съм пред компютъра. ВХОД!
това е скрийншот от компютъра ми

1 коментара: